Foto-blog
Door: Junus
Blijf op de hoogte en volg Junus
15 Augustus 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Zoals beloofd: Foto's!!
Zowel van de reis als New York.
Verhalen over NYC volgen.
Edit: de computer doet moeilijk en moet nu weer gaan, dus later meer foto's. Sorry!
Times Squuare foto van links naar rechts:
Ik, Maria, Wendy, Manon, Wendy, Jantien (ook uit Groningen!)
Central Park Foto (voor zover ik het nog weet):
Achterste rij links --> rechts:
Ik, Maria, Patrick (Denemarken), Markus (Zweden), Emma (Zweden), Cyril (zwitserland), Eleonore (Spanje), Maria (Denemarken), Anna (Zwitserland)
Voorste rij links --> rechts:
Selma (Zweden), ... (Noorwegen), Maria onze leidster, ..., ..., ..., Simon (Zweden), Jennifer (Zwitserland), Tian (China), ... (Noorwegen)
Vanmiddag waarschijnlijk weer een nieuwe blog!
Zowel van de reis als New York.
Verhalen over NYC volgen.
Times Squuare foto van links naar rechts:
Ik, Maria, Wendy, Manon, Wendy, Jantien (ook uit Groningen!)
Central Park Foto (voor zover ik het nog weet):
Achterste rij links --> rechts:
Voorste rij links --> rechts:
Vanmiddag waarschijnlijk weer een nieuwe blog!
16 Augustus 2009 - 12:47
Sjoerd:
Spannende foto ! :D
Ik ben morgen 3 dagen op kamp van Dizkartes (studentenvereniging, maar daarna check ik je blog weer ^^) -
16 Augustus 2009 - 15:32
Ellen:
Lieve Junus,
Ondank het vette eten en de erg Amerikaanse grote lach klinkt het allemaal erg leuk. Wat een onderneming. Ik hoop dat je je aan je fruitdieet houdt (grapje) en ik wens je veel plezier. Oh ja, wat ik me afvroeg: waar gaan de lessen over?
Groet, ook van Jan en Anna en Geert,
Ellen -
16 Augustus 2009 - 23:00
Santusia:
het zijn mooie foto's die je tot nu toe hebt gemaakt ik hoop dat je een beetje kunt communiceren met je medekamer genoten hopelijk voor jou praten ze beter engels dan hun eigen taal.